Persoonlijk aanmelden op maandag 5 en dinsdag 6 maart

Op maandag 5 maart tussen 16.00 - 20.30 uur en dinsdag 6 maart tussen 18.30 - 20.30 uur kunnen nieuwe brugklasleerlingen zich persoonlijk komen aanmelden. Beide locaties zijn geopend, zodat de toekomstige brugklassers zich kunnen aanmelden op de “eigen” locatie.

Binnenkort vind je hier het aanmeldingsformulier. Bij het aanmeldingsformulier is ook een toelichting toegevoegd.

Je neemt het volgende mee naar de aanmelding:

  • Het ingevulde aanmeldingsformulier
  • Een kopie van je paspoort of identiteitsbewijs
  • Overige relevante informatie, zoals een kopie van een dyslexieverklaring of onderzoeksrapport (tenzij de basisschool dit aanlevert).
  • Een A-4tje met enkele basisgegevens, verstrekt door de basisschool.

Plaatsing - Uitgangspunt voor plaatsing in de brugklas is het advies van de basischool.

Leerlingen met een zogenaamd dubbeladvies (KB/TL, TL/havo, of havo/vwo) worden niet automatisch in het ‘laagste’ of ‘hoogste’ geplaatst. U als ouders kunt op het inschrijfformulier aangeven wat naar uw mening het beste bij uw kind past. Bijvoorbeeld: een leerling met een havo/vwo advies kan in de brugklas vwo geplaatst worden als u dit zo aangeeft en dat navraag bij de basisschool door ons leert dat dit inderdaad een passende keuze is. Zo kan een leerlingen met het advies KB/TL in de brugklas TL/havo geplaatst worden en een leerlingen met een TL/havo advies in een havo/vwo brugklas. Uiteindelijk bepaalt het Cambium College in welke brugklas een kind met een dubbeladvies geplaatst wordt.

Overzicht plaatsingen:

ADVIES

PLAATSING

BB

BB

BB/KB

BB of KB

KB

KB

KB/TL

KB of TL/H

TL

TL/H

TL/H

TL/H of H/V

H

H/V

H/V

H/V of V

VWO

VWO