Examenjaar

Nu wordt het spannend. Nu gaat het er echt om. Nu moet je laten zien, dat wij je in de afgelopen jaren goed voorbereid hebben op je examen. Je krijgt kijk- en luistertoetsen bij de talen, je wordt goed voorbereid op je praktijkexamen en in mei volgt er nog het digitale avo-examen.

Beroeps oriënterende stage
Ook in de 4e klas maak je nogmaals kennis met het ‘werken in de praktijk’. In november ga je twee weken stage lopen bij een bedrijf.

Profiel- en keuzedeel vmbo 2.0
In klas 3 heb je al een keer een vrij keuzedeel gehad. Ook in klas 4 mag je 2 keer zelf een keuzedeel kiezen. Wil je verbreden of wil je verdiepen. Bekijk hieronder eens wat je zoals kunt kiezen. Deze keuzedelen kunnen per jaar verschillen. 
Flyer vrije keuzedelen klas 4 - 2e blok (september).pdf
Flyer vrije keuzedelen klas 4 - 3e blok (december).pdf

Uiteraard er is ook nog ruimte voor gezellige zaken. Zo sluit je het kalenderjaar af met een kerstgala en ga je je laatste lesdag met zijn allen een dag uit. Zelfs een excursie naar het Binnenhof in Den Haag is een gezellige, maar zeer interessante excursie. 
En dan is het wachten... heb ik mijn diploma gehaald? En dat vieren we uiteindelijk met een prachtige diploma-uitreiking in juli.