Leerlingen ontwerpen nieuw visitekaartje voor Bragt Wonen

Leerlingen van het profiel Media Vormgeving en ICT (leerjaar 3 vmbo-bb & -kb) hebben tijdens hun lessen een visitekaartje ontworpen voor Bragt Wonen. Bragt Wonen is een echt familiebedrijf, met zeer ruime ervaring en zij zijn uitgegroeid tot een toonaangevende woninginrichter en gevestigd in Zaltbommel.

De eerste stap binnen het ontwerpproces is kennismaken met de opdrachtgever. We zijn met de gehele klas naar Bragt Wonen geweest, zodat de leerlingen zich konden oriënteren op het bedrijf en haar uitstraling. Tijdens dit bezoek heeft de opdrachtgever haar wensen kenbaar gemaakt, hebben leerlingen vragen kunnen stellen en hebben ze foto's gemaakt om de sfeer van de winkel vast te leggen.

Met een duidelijke opdracht zijn leerlingen enthousiast aan de slag gegaan om eerst een conceptversie te ontwerpen voor het visitekaartje. Op de conceptversies hebben leerlingen feedback gekregen van de opdrachtgever, om uiteindelijk toe te werken naar een definitief ontwerp. De opdrachtgever heeft gekozen om uitwerkingen van 2 leerlingen te combineren om zodoende een passend en professioneel visitekaartje voor het bedrijf te verkrijgen. Het visitekaartje is inmiddels in productie gegaan en wordt door Bragt Wonen gebruikt als hun nieuwe visitekaartje!