Je bent van harte welkom voor een eerste kennismaking met jouw klasgenoten en mentor op het Cambium College, locatie Buys Ballot. Eindelijk krijg je antwoord op vragen als:

“Bij wie kom ik in de klas?” en “Wie is mijn mentor?”

 

Deze kennismakingsmiddag vindt plaats op woensdag 20 juni a.s.

We beginnen om 13.30 uur in de aula.

Het programma is rond 15.30 uur afgelopen.

 

Onderaan deze pagina vind je de “Kennismakingskrant” met het programma van deze middag en verdere informatie. Je ontvangt deze dag ook een envelop met diverse papieren, zoals de ouderbijdrage en informatie over het bestellen van de boeken. De brugklassers havo/vwo en vwo ontvangen in de envelop ook informatie over het bestellen van het chromebook.

 

Mocht je verhinderd zijn, dan zorgen wij ervoor dat je alle informatie per post thuis krijgt. Hierbij ontvang je ook de klassenlijst waar de namen van je klasgenoten op staan.

 

Dinsdag 21 augustus 2018 is jouw eerste schooldag op het Cambium College. Deze dag staat in het teken van verder kennismaken. De brugklassers havo/vwo en vwo ontvangen deze dag ook hun chromebook. De overige dagen van de eerste schoolweek staan ook in het teken van de introductie en in de loop van de eerste week starten ook de lessen.

De uitnodiging voor deze eerste schooldag en het programma van de eerste schoolweek worden nog voor de zomervakantie per post toegezonden en komt op de website.

 

Kennismakingskrant de Waard

Kennismakingskrant Buys Ballot

Onze agenda

19 jun

Ouderklankbordgroep TL, havo en vwo – Buys Ballot

 19:30 - 21:00   Buys Ballot
20 jun

Kennismakingsmiddag nieuwe brugklassers

 13:30 - 16:00   De Waard & Buys Ballot
21 jun

MR vergadering

 19:30 - 21:30   Buys Ballot
Geen evenementen gevonden!