In samenwerking met de basisscholen in de regio organiseren wij de Cambium DoeDagen, maar ook als jouw basisschool niet komt, ben je natuurlijk van harte welkom.

Tijdens de Cambium DoeDagen volg je een aantal lessen op locatie De Waard (tussen 5 en 12 november 2018) en/of locatie Buys Ballot (tussen 14 en 18 januari 2019)

De leerlingen maken op de locatie De Waard (vmbo-bb & vmbo-kb) kennis met een drietal profielafdelingen, bijvoorbeeld timmeren of het restaurant. Je gaat in de afdelingen praktisch aan het werk. Het programma wordt zowel in de ochtend als in de middag aangeboden. Het programma duurt ca. 3 uur.

Op de locatie Buys Ballot (vmbo-tl, havo & vwo) volg je dan bijvoorbeeld wiskunde en Frans of aardrijkskunde en scheikunde. Je neemt deel aan het ochtend- of aan het middagprogramma. Voorafgaand is er een korte algemene presentatie over de opleidingen op locatie Buys Ballot. Het programma duurt ca. 2,5 uur.

Kom je niet met je basisschool meld je dan hier aan voor de Cambium DoeDagen van de locatie Buys Ballot (vmbo-tl, havo & vwo). Aanmelden kan per mail tot 6 januari 2019 (info@cambiumcollege.nl).

Onze agenda

23 aug

Introductie sport & crea & brugklasdisco – brugklas

  Buys Ballot
02 sep

Kennismakingsavond brugklas 1 tl/havo

 19:15   Buys Ballot
02 sep

Kennismaking brugklas havo/vwo en brugklas vwo

 20:00   Buys Ballot
Geen evenementen gevonden!