In samenwerking met de basisscholen in de regio organiseren wij de Cambium DoeDagen, maar ook als jouw basisschool niet komt, ben je natuurlijk van harte welkom.

Tijdens de Cambium DoeDagen volg je een aantal lessen op locatie De Waard (tussen 5 en 12 november 2018) en/of locatie Buys Ballot (tussen 7 en 23 januari 2019)

De leerlingen maken op de locatie De Waard (vmbo-bb & vmbo-kb) kennis met een drietal profielafdelingen, bijvoorbeeld timmeren of het restaurant. Je gaat in de afdelingen praktisch aan het werk. Het programma wordt zowel in de ochtend als in de middag aangeboden. Het programma duurt ca. 3 uur.

Op de locatie Buys Ballot (vmbo-tl, havo & vwo) volg je dan bijvoorbeeld wiskunde en Frans of aardrijkskunde en scheikunde. Je neemt deel aan het ochtend- of aan het middagprogramma. Voorafgaand is er een korte algemene presentatie over de opleidingen op locatie Buys Ballot. Het programma duurt ca. 2,5 uur.

Kom je niet met je basisschool meld je dan hier aan voor de Cambium DoeDagen van de locatie Buys Ballot (vmbo-tl, havo & vwo). Je kunt jezelf aanmelden tot 6 januari 2019. 
Wil je naar de Doe Dagen van de locatie De Waard (vmbo-bb & vmbo-kb) stuur dan een mailtje.

Onze agenda

18 dec

Kerstdiner 4 tl, 5 havo en 6 vwo

  Buys Ballot
20 dec

Wiskundedag 5 havo

  Buys Ballot
20 dec

Traditioneel volleybaltoernooi “een nacht van huis”

  Buys Ballot
Geen evenementen gevonden!