De Cambium Doe Dagen van locatie De Waard (9 t/m 20 november 2021) gaan in verband met de strengere RIVM-maatregelen die er momenteel gelden niet door.

 

Zodra we weten of de Doe Dagen op locatie Buys Ballot (6 t/m 20 januari 2021) door kunnen gaan, kunnen basisscholen en individuele leerlingen weer inschrijven. Houd daarom onze website goed in de gaten.

In samenwerking met de basisscholen in de regio organiseren wij de Cambium Doe Dagen

Ook als jouw basisschool niet komt, ben je natuurlijk van harte welkom.

Tijdens de Cambium Doe Dagen volg je een aantal lessen.

Op locatie De Waard (vmbo-bb & vmbo-kb) maak je kennis met 3 van de 5 profielen/afdelingen die daar zijn. Dit doen we in een ochtend- of middagprogramma. Het programma duurt ca. 3 uur.

Op de locatie Buys Ballot (vmbo-tl, havo & vwo) volg je bijvoorbeeld wiskunde en Frans of aardrijkskunde en scheikunde. Je neemt deel aan het ochtend- of aan het middagprogramma. Voorafgaand is er een korte algemene presentatie over de opleidingen op locatie Buys Ballot. Het programma duurt ca. 2,5 uur. Op locatie Buys Ballot zijn de Doe Dagen gepland van woensdag 6 tot en met woensdag 20 januari 2021. Door de corona crisis is het nog niet zeker of de Doe Dagen door kunnen gaan. We houden de situatie omtrent corona nauwlettend in de gaten. Als er een besluit genomen is publiceren we dit op de website.

Onze agenda

Geen evenementen gevonden!