Uiteraard krijg je op het Cambium College vakken als Nederlands, Engels, biologie, natuurkunde etc. Maar wist je ook dat je bij ons het technasium kunt volgen? Of Cambridge Engels? Je kiest in de onderbouw naast je standaard vakken voor een talentrichting.

Chromebooks

Sinds dit schooljaar werken alle brugklasleerlingen in de brugklas tl/havo, havo/vwo en vwo met een Chromebook. We hebben er bewust voor gekozen om niet volledig digitaal te gaan, maar te kiezen voor het beste van twee werelden. Zo blijven we gebruik maken van schoolboeken, maar weten we met behulp van de Chromebooks beter in te spelen op de verschillen tussen leerlingen. Vakken zijn beter in staat om te differentiëren dankzij het gebruik van Chromebooks.

Benieuwd naar de ervaringen van onze leerlingen en docenten? Je vindt deze op de Chromebooks website

Vmbo 2.0

Kies je voor het vmbo-bb of vmbo-kb, dan neem je deel aan vmbo 2.0. Wij zijn volledig ingericht om de nieuwste keuzemogelijkheden binnen het vmbo. Vanaf het begin begeleiden wij je optimaal met het maken van een juiste profielkeuze.

 

Cambridge Engels

Havo en vwo leerlingen die zin hebben in een uitdaging kunnen zich in het eerste jaar van de brugklas aanmelden voor Cambridge Engels. Deze cursus start in het tweede leerjaar.

In het derde leerjaar is het mogelijk om op te gaan voor het Cambridge English First examen, een internationaal erkend diploma.

Ook in de bovenbouw wordt Cambridge Engels aangeboden en leidt op voor het Cambridge English Advanced examen. Leerlingen met Cambridge Engels hebben één lesuur extra in de week met bijbehorend huiswerk. Tevens organiseren we voor deze leerlingen ook activiteiten buiten de les.

Lees meer

Onze agenda

14 okt

Herfstvakantie 14 t/m 18 oktober

  De Waard & Buys Ballot
22 okt

Studiemiddag: 40-minutenrooster

23 okt

LOB-dag – 5 vwo

  Buys Ballot
Geen evenementen gevonden!