Uiteraard krijg je op het Cambium College vakken als Nederlands, Engels, biologie, natuurkunde etc. Maar wist je ook dat je bij ons het technasium kunt volgen? Of Cambridge Engels? Je kiest in de onderbouw naast je standaard vakken voor een talentrichting.

Wat past bij jou?

Wat past bij jou? Allround, Sport, Art, Technasium of Bèta Challenge?

Cambridge Engels

Ook Cambridge Engels behoort tot de mogelijkheden. Leerlingen in de brugklas havo/vwo en vwo kunnen ervoor kiezen om vanaf het 1e jaar deel te nemen aan Cambridge Engels. Ook instroom vanaf het 1e jaar voor het 2e jaar is mogelijk.

Wat is het verschil met gewoon “Engels”?

Cambridge Engels gaat een stapje verder. In de les is de voertaal Engels. En naast lezen en schrijven worden de vaardigheden luisteren en spreken extra geoefend. Dit zorgt ervoor dat je de Engelse taal nog vrijer spreekt. Bovendien zien vervolgopleidingen ook graag ‘Cambridge Engels’ op een eindlijst staan.

Chromebooks

Volgend schooljaar werken alle brugklasleerlingen in de brugklas tl/havo, havo/vwo en vwo met een Chromebook. We hebben er bewust voor gekozen om niet volledig digitaal te gaan, maar te kiezen voor het beste van twee werelden. Zo blijven we gebruik maken van schoolboeken, maar weten we met behulp van de Chromebooks beter in te spelen op de verschillen tussen leerlingen. Vakken zijn beter in staat om te differentiëren dankzij het gebruik van Chromebooks.

Benieuwd naar de ervaringen van onze leerlingen en docenten? Je vindt deze op de Chromebooks website

Vmbo 2.0

Kies je voor het vmbo-bb of vmbo-kb, dan neem je deel aan vmbo 2.0. Wij zijn volledig ingericht om de nieuwste keuzemogelijkheden binnen het vmbo. Vanaf het begin begeleiden wij je optimaal met het maken van een juiste profielkeuze.

 

Onze agenda

18 dec

Kerstdiner 4 tl, 5 havo en 6 vwo

  Buys Ballot
20 dec

Wiskundedag 5 havo

  Buys Ballot
20 dec

Traditioneel volleybaltoernooi “een nacht van huis”

  Buys Ballot
Geen evenementen gevonden!