Je eerste schoolweek – locatie Buys Ballot

Je eerste schooldagen op het Cambium College – maandag 19 en dinsdag 20 augustus 

Je wordt om 13.00 uur verwacht op de locatie Buys Ballot aan de Courtine. Om 14.45 uur zit de middag er op.

Deze eerste dag staat in het teken van de nieuwe start. Uiteraard de start als kersverse brugklasser, maar ook de start met je nieuwe klas. Deze middag ga je verder kennismaken met elkaar, krijg je je lesrooster, een speurtocht door het gebouw, enzovoort. Ook ontvang je je kluissleutel, het PM-boekje en eventueel je bestelde materiaal. Dat krijgen we nooit in deze middag af, dus de volgende dag gaan we hiermee verder. Ook wordt dinsdag je chromebook uitgereikt, wordt je schoolaccount ingesteld en krijg je uitleg over het inloggen. En als je een smartphone hebt installeer je de app Somtoday.

 

Woensdag 21, donderdag 22 en vrijdag 23 augustus

Je lessen starten volgens het rooster. Aansluitend is een extra mentoruur ingeroosterd. We kijken terug hoe je eerste echte lessen zijn gegaan. Donderdag heb je de hele dag les volgens je rooster. Om de eerste week af te sluiten staan er vrijdag 23 augustus een sportieve strijd en creatieve opdracht op het programma. En ’s avonds de enige echte brugklasdisco!

In introductiekrant (deel 2) staat wat je tijdens deze eerste week nog meer te wachten staat en wat je mee moet nemen. In de paklijst kun je lezen wat je voor ieder vak moet meenemen. Daarop zie je ook of je nog schriften moet aanschaffen bijvoorbeeld. Je krijgt van school een agenda, dus deze hoef je niet te kopen. En misschien duizelt het je allemaal wat je moet regelen voordat je kunt beginnen.

 

maandag 2 september

Tot slot: Ook jouw ouders/verzorgers gaan kennismaken met jouw mentor. Deze avond is op maandag 2 september 2019. De mentor informeert dan jouw ouders/verzorgers wat er allemaal in de brugklas op het programma staat.

 

Je eerste schoolweek – locatie De Waard

In de laatste week van de zomervakantie ontvang je informatie over de introductieperiode.

Onze agenda

22 jan

Kijk- en luistertoets Duits (4 vmbo-kb)

  De Waard
22 jan

Kom van de bank af – Thema-avond voor ouders

 19:30   Buys Ballot
23 jan

Wiskunde-olympiade

  Buys Ballot
Geen evenementen gevonden!