Scholen op de kaart

Het Cambium College staat bekend als een school waar kwaliteit wordt geleverd. Maar wat is kwaliteit eigenlijk? En hoe weet je dat je inderdaad kwaliteit levert? Op het Cambium brengen we het antwoord op dit soort vragen in kaart aan de hand van cijfers, onderzoeken, gesprekken (met onder anderen leerlingen en ouders) en observaties. Dat doen we onder leiding van onze medewerker Kwaliteitszorg. Het gaat daarbij om de kwaliteit van de organisatie als geheel èn om de kwaliteit van de lessen en alles wat daarmee te maken heeft (begeleiding, zorg en voorlichting bijvoorbeeld). Met de resultaten gaan we vervolgens aan de slag zodat we voortdurend werken aan de verdere verbetering van onze school.

Op de website van Scholen voor de Kaart vindt u alle kengetallen van onze beide locaties.

27 sep

Ontwikkelochtend (leerlingen lesvrij)