Leerboeken

De firma Iddink verzorgt de schoolboeken voor het Cambium College. Nadat u bij de firma Iddink uw boeken hebt besteld en ontvangen, betaalt het Cambium College de rekening.

Bestelcode locatie De Waard: 94P7DTM5

Bestelcode locatie Buys Ballot: TKWKYCHK

De boeken worden door de firma Iddink bij u thuis geleverd. Wij raden u aan de geleverde boeken te controleren met de pakbon. Mocht u te laat bestellen of een vervolgbestelling moeten plaatsen, dan zijn de bezorgkosten voor uw rekening. We gaan ervan uit dat het boekenpakket aan het eind van het schooljaar weer compleet en in goede staat wordt ingeleverd. Mocht dit onverhoopt niet het geval zijn zullen wij via Iddink aan het einde van het schooljaar de schade bij u verhalen.

 

Werken met Chromebooks

Leerlingen havo & vwo starten in de brugklas met het gebruik van Chromebooks. Zo bereiden wij de leerlingen voor op de toekomst waarin de wereld steeds verder digitaliseert en kunnen we nog beter vorm geven aan het gepersonaliseerd leren. De Chromebooks worden aangeboden in de vorm van een leasecontract met een servicecontract. Kosten starten vanaf € 7,05 per maand voor een looptijd van 48 maanden.

Nieuw:

Vanaf augustus 2019 starten ook de brugklassen van vmbo-tl met het werken van een Chromebook.

Onze agenda

29 mrt

Excursie Lille – 3 vwo en 3 tl (met Frans)

 Hele dag   Buys Ballot
04 apr

Excursie Keulen – 4 havo en 4 vwo met Duits

  Buys Ballot
04 apr

Excursie Covra – 5 vwo met natuurkunde

 Hele dag   Buys Ballot
Geen evenementen gevonden!