Kennismaking Speurtocht groep 7 leerlingen!

Kennismaking Speurtocht groep 7 leerlingen!

Kennismaking Speurtocht groep 7 leerlingen!

Buys Ballot
De leerlingen werden op locatie Buys Ballot ontvangen in de aula en kregen een korte presentatie + film te zien over de school, vervolgens zijn zij in groepjes uiteen gegaan voor de speurtocht in en om het gebouw.
Met behulp van onze 2e en 3e jaars leerlingen was er een speurtocht uitgezet langs de verschillende lokalen en plekken van de school zodat leerlingen alvast een beetje kennis konden maken.
De groep 7 leerlingen waren enthousiast en fanatiek bezig en het was leuk om zoveel leerlingen hiervoor te mogen ontvangen in onze aula!

De Waard
Vrijdag 24 juni kwamen veel leerlingen van groep 7 naar de speurtocht op locatie De Waard. Ter voorbereiding op groep 8 wilden we al een mogelijkheid bieden om een kijkje te nemen in ons schoolgebouw.
De leerlingen werden bij de ingang ontvangen en kregen in de aula een korte presentatie en film te zien over onze locatie. Onder leiding van onze leerlingen en docenten zijn er groepjes gemaakt om vervolgens een speurtocht te doen in en rondom onze locatie. Op deze manier konden de leerlingen alvast een beetje kennismaken met onze school.
De groepjes deden enorm hun best en kwamen enthousiast terug in de aula. Aan het einde was er nog een kleine prijsuitreiking. Twee teams gingen naar huis met een leuke attentie.

We kijken terug op twee zeer geslaagde middaggen en zien de huidige groep 7 leerlingen graag terug in het nieuwe schooljaar bij o.a. de Cambium Experience (Buys Ballot), Doe Dagen (De Waard) en ons Open Huis! 

Met vriendelijke groet,

Valerie van den Hoek en Tom Hanekamp
Brugklascoördinatoren