Kom je bij ons werken?

Kom je bij ons werken?

Ben je op zoek naar een geweldige werkplek in de Bommelerwaard?
Dan is het Cambium College dé plek voor jou!

We zijn een eigentijdse openbare school met twee locaties.

Op locatie De Waard bieden we basis- en kaderberoepsonderwijs, terwijl we op locatie Buys Ballot vmbo-tl, havo en vwo aanbieden. We zijn de enige school in de regio met zo’n breed onderwijsaanbod en zijn gehuisvest in twee moderne gebouwen. Beide locaties zijn makkelijk bereikbaar, zowel met het openbaar vervoer als met de auto.

Als team zijn we gedreven en toegewijd en streven we ernaar onderwijs te bieden dat perfect aansluit bij de behoeften van onze leerlingen. Op onze locatie Buys Ballot werken we met een 60 minutenrooster en voegen we met de flexlessen eigenaarschap voor de leerling toe. Diepgaand en verbredend leren is ons motto. Bij de basis- en kaderberoepsgerichte leerwegen, op locatie De Waard, bieden we lessen van 50 minuten met een uitstekend en vakoverstijgend keuzeprogramma, ideaal voor mbo-keuzes.

Elke docent is mentor of coach. Samen met jouw groep leerlingen werk je aan hun zelfstandigheid en planning. Je bouwt een persoonlijke band op met jouw leerlingen, waardoor je een belangrijke rol speelt in hun toekomst.

We zijn trots op onze onderwijsresultaten en zijn altijd op zoek naar nieuwe collega’s die met ons willen meedenken over ons onderwijsaanbod en -ontwikkelingen.

Bij ons op school staat het ontwikkelen van talenten van zowel leerlingen als medewerkers centraal en krijgt iedereen de ruimte om het beste uit zichzelf te halen!

Naast het feit dat we een superleuke school zijn, bieden we ook aantrekkelijke aanvullende regelingen voor werknemers, zoals een fietsregeling, vitaliteitsregeling, vergoeding voor een computerbril en meer.

En niet te vergeten, dagelijks staat er verse soep en vers fruit klaar in onze personeelskamer.

Meer weten? Kijk rond op onze website en voel de Cambium-sfeer!

Op dit moment hebben wij de volgende vacatures