Laptops

Laptops

Laptops (vmbo-tl, havo & vwo)

Alle leerlingen van vmbo-tl tot en met vwo werken met een laptop. We hebben er bewust voor gekozen om niet volledig digitaal te gaan, maar te kiezen voor het beste van twee werelden. Zo blijven we gebruik maken van schoolboeken, maar weten we met behulp van laptops beter in te spelen op de verschillen in vaardigheden tussen leerlingen.

Docenten zijn beter in staat om te differentiëren dankzij het gebruik van laptop. Bovendien kunnen we door middel van een laptop onze lessen verrijken met elementen die een boek niet biedt. Hierbij kun je denken aan filmpjes bij geschiedenis, thuis je uitspraak oefenen bij de moderne vreemde talen of een infographic maken voor economie.

Voor de levering van de laptops hebben we een overeenkomst met de firma The Rent Company. We streven ernaar een laptop aan te kunnen bieden vanaf ongeveer 13 euro per maand. Liever zelf een device aanschaffen, dat kan ook. Klik hier voor meer informatie. 

Mocht de aanschaf van een laptop tot problemen leiden neem contact met ons op, dan gaan we samen op zoek naar een passende oplossing.