Proef de sfeer

Proef de sfeer

Ontwikkel jouw talent op het Cambium

Is het bijna tijd om een middelbare school te kiezen? Lastig wel, maar ook heel leuk! Elk jaar komen er weer veel nieuwe brugklasleerlingen onze school binnenwandelen. Op locatie De Waard de leerlingen vmbo-bb en vmbo-kb en op locatie Buys Ballot de leerlingen vmbo-tl, havo en vwo. Voor iedereen is een plekje op onze fijne school.

Proef de sfeer

Wie kom je tegen, hoe ziet de school er van binnen uit, wat ga je doen?

In deze interactieve video vind je een digitale voorlichting over het Cambium!

Na de introductie van mevrouw Van den Hoek kunt u een keuze maken welke locatie u van binnen wilt bekijken door te klikken op de één van de locaties. Daarna kunt u zichzelf verdiepen in diverse onderwerpen, zoals de afdelingen en de vakken.
Bovenin staan ook twee kleine buttons, een B en W. De B voor Buys Ballot en de W voor De Waard.
Tijdens de film kunt u altijd op deze buttons klikken om te terug te keren naar de verdiepingspagina

Bekijk je deze video op een telefoon/tablet? Draai je beeld dan in liggende weergavestand.

Loop je mee?

Hierboven nemen brugklassers je mee door onze school. Nu krijg je de kans om zelf op onderzoek uit te gaan. Veel plezier!

Jij kiest wat jíj leuk vindt

Talentontwikkeling is een belangrijke pijler op het Cambium College. Op locatie Buys Ballot ontdek je tijdens de eerste periode via een carrousel waar jouw talent ligt. Ga jij voor Art, sport of liever voor extra project-uren? Ook extra vakken zijn mogelijk. Cambridge Engels en MuziekPlus. In de onderbouw ga je jouw talent verder ontwikkelen. Zo dagen we je ook op een ander niveau uit om het beste uit jezelf te halen. Na het carrousel weet je precies waarin je uitblinkt en kan je de juiste keuze maken voor talentontwikkeling die jou het beste past.

Op locatie De Waard volg je een 4-tal workshops om jouw talenten verder te ontwikkelen. 

Interesse in onze brochure

Tijdens het fysiek open huis geven wij een brochure mee naar huis. Hieronder kunt u ze zelf downloaden. 

Cambium voor ouders

Een goede communicatie met de ouders vinden wij minstens zo belangrijk als met de kinderen. Op welke manieren pakken wij dit aan? En welke bijdragen verwachten wij? We hebben de belangrijkste informatie verzameld.

Lees verder