Cambium College de Musical

Cambium College de Musical

Cambium College de Musical

Onder de bezielende leiding van 4 professionals, Natasha van Maanen, Joerie Dekker, Gioia Ouwejan en Ravenna Moscoso, 3 eigen kunstdocenten en oud leerling Valentijn Banga is Cambium College de Musical geschreven, uitgevoerd en opgenomen. Een feest van herkenning voor een ieder die op wat voor manier dan ook verbonden is aan het Cambium College!

Er werken 12 spelende, zingende en dansende leerlingen mee. Door corona gedoemd om te repeteren achter een computerscherm en zodra het kon op een verantwoorde wijze opnames maken in de school. De speciaal hiervoor samengestelde schoolband bestaat uit 6 leerlingen. Zij mochten voor de opnames van de muziek gebruik maken van Studio Cube in Rossum, een te gekke ervaring! Daarnaast is er voor deze productie een speciaal Making Off team samengesteld bestaande uit 3 leerlingen die alles achter de schermen hebben vastgelegd.

Cambium College de Musical gaat over oud-leerling Jessy, die na 15 jaar op de re√ľnie geconfronteerd wordt met haar oude school. Herinneringen en gevoelens van toen laaien op wanneer zij oog in oog komt te staan met haar klasgenoten uit het verleden.
Met herschreven Broadway-hits, verwijzingen naar vorige theaterproducties, zingende leraren en gechoreografeerde showstoppers die door de hele school zijn opgenomen, is Cambium College de Musical een gegarandeerd succes.

Na een lange bewerkings periode is het dan eindelijk zover. Op vrijdag 3 juni vanaf 19.00 kunnen we de film gaan zien in theater De Poorterij. Kaarten zijn vanaf volgende week voor 4 euro te koop via www.de-poorterij.nl.

Dit is Cambium College de Musical, dank u voor het luisteren!

Bekijk hier de trailer.