Kennismaking - speurtocht groep 7

Kennismaking - speurtocht groep 7

Kennismaken voor groep 7 leerlingen

Jullie zijn natuurlijk ontzettend nieuwsgierig hoe een voortgezet onderwijs school eruit ziet. Daarom willen wij jullie ook dit schooljaar heel graag de kans geven om alvast een kijkje te nemen in onze schoolgebouwen. Op beide locaties zal er een kennismakingsspeurtocht georganiseerd worden waarbij je op een bijzondere manier alvast kennis kunt maken met onze school.

Natuurlijk hopen we jullie volgend schooljaar ook allemaal te zien tijdens ons Open Huis en de Cambium Experience voor een volledige indruk van onze school!

Inschrijven voor de speurtocht kan via onze website vanaf maandag 22 mei 2023, wees er snel bij want vol=vol! We kijken uit naar een gezellige middag en hopen jullie allemaal op een van onze locaties te zien.

LET OP, de speurtocht is alleen voor leerlingen. 

Inschrijving voor De Waard gesloten

Het is op dit moment niet meer mogelijk om je via het formulier aan te melden voor de speurtocht van locatie De Waard. Maar niet getreurd, je mag altijd een e-mail sturen naar dewaard@cambiumcollege.nl. We kijken dan graag voor je na of je nog deel kan nemen. In verband met het Pinksterweekend ontvang je dinsdag 30 mei pas een reactie.

Handige informatie

Vragen?

Voor vragen, neem contact op met:

Locatie Buys Ballot: Valerie van den Hoek hkv@cambiumcollege.nl
Locatie de Waard: Tom Hanekamp hnk@cambiumcollege.nl

Meld je hier aan!