Chromebooks

Chromebooks

Chromebooks

Alle brugklasleerlingen in de brugklas tl/havo, havo/vwo en vwo werken met een Chromebook. We hebben er bewust voor gekozen om niet volledig digitaal te gaan, maar te kiezen voor het beste van twee werelden. Zo blijven we gebruik maken van schoolboeken, maar weten we met behulp van de Chromebooks beter in te spelen op de verschillen in vaardigheden tussen leerlingen.

Docenten zijn beter in staat om te differentiëren dankzij het gebruik van Chromebooks. Bovendien kunnen we door middel van de Chromebooks onze lessen verrijken met elementen die een boek niet biedt. Hierbij kun je denken aan filmpjes bij geschiedenis, thuis je uitspraak oefenen bij de moderne vreemde talen of een infographic maken voor economie.

Voor de levering van de Chromebooks hebben we een overeenkomst met de firma Rent Company. We streven ernaar een Chromebook aan te kunnen bieden vanaf ongeveer 7,25 euro per maand.

Mocht de aanschaf van een Chromebook tot problemen leiden neem contact met ons op, dan gaan we samen op zoek naar een passende oplossing.